VÅRA BADRUMSSERIER

Välj den badrumsserie som passar din stil allra bäst. Vi har något för alla badrum.

DUSCHSERIER

Hittar du ingen dusch då har vi misslyckats

Hos oss finns nordens största utbud av duschar, och vi tar det på största allvar. Utan att bli tråkiga, förstås. Välkommen in i vattnets vackra värld.

 
 
 
 
 

MÖBELSERIER

I vått och torrt

Möblerna i badrummet ska klara att leva upp till samma förväntningar som du har på övriga möbler i hemmet. De måste ha en egen attraktionskraft. Skapa en bra känsla. Bjuda på färg, form och funktion. Och kunna stå sig över tid och trender. Om vi lyckats? Det avgör bara du. Men vi lovar att vi gett allt vi har.

 
 
 
 

BADKAR

Ett bad i blickfånget

Vi frågade oss själva: Varför är de flesta badkar så trista? Måste de vara det? Borde badkaret inte tvärtom vara en inbjudande möbel i badrummet? En möbel som tål att tittas på? Som bjuder på lite ögongodis? Jo! blev vårt svar.

Badkar
 
 
 

HANDDUKSTORKAR

Ett varmt mottagande

Tanken med våra handdukstorkar är enkel: Funktion och form ska passa in oavsett vilken dusch- och möbelserie du väljer. Den varma, sköna känslan får du på köpet.

Handdukstorkar
 
 
 

SPEGLAR OCH SPEGELSKÅP

Tid för reflektion i bra ljus

Tänk vad viktig spegeln är för badrummet. Och för dig. Efter tandborstningen. Inför festen. Innan du drar till jobbet. Den reflekterar vem du är. Så se till att skaffa en vacker och praktisk spegel med smart belysning. Då skiner du som allra bäst.

Speglar & spegelskåp