Flow duschkabin

Flow – fin form och smarta funktioner

Som en duschkabin ska kännas. Stabil, flexibel och omsorgsfullt utformad ner i minsta detalj. Med en duschkabin slipper du stänk utanför duschen och du har större frihet i placeringen. Stilrena Flow har inbyggd förvaring, ett extra lågt, skönt insteg och serien finns i flera modeller och utföranden.

Stilrent gjutmarmorkar Flow duschkabin med extra lågt insteg och dolt avlopp

Duscha med stil

Det finns många fördelar med en duschkabin. Flow är ett snyggt exempel på vad en renare form tillför. Det stabila gjutmarmorkaret har dolt avlopp och sluter an tätt mot golvet. Ett extra lågt insteg gör det också skönare att gå in i duschen. Glasdörrarna med hålgrepp glider mjukt över varandra. Precis som det ska kännas när du tar en dusch.

Allt du behöver

Med Flow duschkabin ingår inbyggd hörnförvaring i vitt och en handdusch i krom. Utanpåliggande blandare eller infälld blandare med takdusch finns som tillval.

Flow duschkabin med inbyggd hörnförvaring i vitt och en handdusch i krom. Alternativa blandare och takdusch som tillval.

Lätt att sätta ihop

Vi har stor respekt både för badrummets roll och för allvaret med att bygga ett nytt eller renovera ett befintligt badrum – och vi vill gärna göra dina beslut lättare. För oss handlar det om helheten, det som gör stor skillnad för hela upplevelsen. Omsorgsfullt utvalda material, små detaljer som skapar känslan och genomtänkt design som gör produkterna enkla att montera.

Välj färg

Välj mellan profiler i mattvit, matt eller svart.

Välj glas

Flows glasväggar är alltid i 6 mm härdat glas. Välj mellan klart och frostat glas. Du kan också välja mellan glasade och vita bakväggar.

Gör ett besök hos våra återförsäljare

Är du nyfiken på vår design? Besök en av våra återförsäljare och undersök detaljerna på plats.

Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.