Crown badrumsskåp

Crown badrumsskåp tar hand om det mesta

Med ett badrumsskåp eller två på väggen blir badrummet – och vardagslivet – mer harmoniskt. Dold förvaring gör det enklare att hålla ordning och att städa. Crown badrumsskåp finns i olika storlekar och flera färger, så du skapar lätt en lyckad kombination hemma hos dig.

Väggskåp som matchar

Komplettera ditt spegelskåp med väggskåp som matchar. Crown väggskåp linjerar förstås perfekt med Crown spegelskåp och matchar även seriens kommoder. Bakom väggskåpens mjukstängande skåpdörrar med flyttbara hyllor.

Badrumsskåp som tål att användas

Elegant, enhetligt och med ett rent formspråk som står sig över tid. Crown sidoförvaring håller samma fina kvalitet som resten av möbelserien. Till alla badrumsskåp, kommoder och fronter använder vi särskilt fukttrögt trä som bestryks med en extra hållbar lackfinish. Du kommer att känna – och känna igen – skillnaden.

Vändbara dörrar och extrautrustade högskåp

Alla skåp har vändbara dörrar, så du kan välja åt vilket håll de ska hängas och öppnas. Både högskåp och halvskåp är extrautrustade från start, med svarttonande flyttbara glashyllor, trähyllor och Ledgehyllor som du lätt fäster på dörrens insida.

Välj färg

Finns i vit, antracit, svart ek och massiv ek.

Välj storlek

Crown högskåp är 1600 mm höga och 350 mm djupa. Crown halvskåp är 1200 mm höga och 350 mm djupa, Crown väggskåp är 700 mm djupa och 150 mm djupa.

Välj till

Till Crown badrumsskåp kan du välja lådor till hyllorna och handtag eller push-open funktion så att dörren öppnas med en enkel knuff.

Vit

Antracit

Svart Ek

Massiv ek

Gör ett besök hos våra återförsäljare

Är du nyfiken på vår design? Besök en av våra återförsäljare och undersök detaljerna på plats.

Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.