Hide & Tidy duschhyllor

På rätt plats med Hide & Tidy 

Praktiska hyllor som gör det smidigare och skönare att duscha. Hide och Tidy tar hand om alla dina favoritprodukter, från tvålar och schampon till skrubbkrämer och oljor, och när du är ren och fin är det bara att stänga dörren till nästa gång.  

Tidy duschylla i svart och Empire hörndusch med svarta profiler och spröjs tillsammans med Asti takdusch i svart. 

Tidy duschhylla

Nära till hands i duschen. Tidy är en diskret förvaringshylla som tar liten plats och knappt syns. Sober glasfront i vitt eller svart och sex steglöst justerbara hyllplan för flaskor och tuber i olika storlekar. Tidy monteras på duschens profil och passar perfekt till våra duschserier Spirit och Empire.   

Hide duschhylla

Genial duschhylla som passar till våra duschserier Spirit, Empire och Grace. Hide monteras direkt på badrumskaklet i hörnet av din dusch och gömmer det du inte vill se på ett snyggt sätt. Har sex justerbara och avtagbara hyllor och front i svart eller vitt briljantglas.  

Praktisk duschhylla Hide i vitt tillsammans med Asti takdusch i krom. 
Kaklingsbara Hide duschhylla, klädd med samma material som badrumsväggen, och Empire Swing nisch i klarglas vita profiler och spröjs.  

Hide Tile duschhylla

Hide Tile har en kaklingsbar front så att du kan matcha duschhyllan med badrumskaklet. Hide Tile har sex justerbara och avtagbara hyllor och smälter sömlöst in i väggen.  

Kaklingsbar

Vit

Svart

Gör ett besök hos våra återförsäljare

Är du nyfiken på vår design? Besök en av våra återförsäljare och undersök detaljerna på plats.

Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.