Empire duschvägg

Empire duschar – med eller utan spröjs

En rak hyllning till kontrasterna. Vår duschvägg förenar stram funktionalitet med råa industriella element och markerade linjer. Med spröjs förstärks det grafiska uttrycket – utan spröjs framhävs i stället den minimalistiska formen. För en mjukare känsla i badrummet, se möjligheterna med Empire i vitt.

Distinkt grepphandtag i svart på Empire duschvägg utan spröjs. Integrerat handtag i svart på Empire duschvägg med svart spröjs.

Perfektion i varje detalj

Med Empire utan spröjs följer ett grepphandtag som harmoniserar med ramen runt glasväggarna. På Empire med spröjs är handtaget integrerat och linjerar perfekt.

Välj spröjs

Med de spröjsade profilerna blir Empire huvudattraktionen i ditt badrum. Är det karaktär du vill ha får du många möjligheter med Empire. Spröjsarna ramar in och skapar djup. Och de raka linjerna gör sig väldigt bra med vår takdusch Asti.

Välj färg

Vill du öka fabrikskänslan än mer kombinerar du Empire med andra råa material. I svart blir den industriella stilen extra tydlig. Om du i stället väljer Empire i vitt kan du inspireras av epoker som jugend, det skandinaviska ljuset och naturen utanför ditt fönster.

Handtag

Med Empire utan spröjs följer ett grepphandtag som harmoniserar med ramen runt glasväggarna. På Empire med spröjs är handtaget integrerat och linjerar perfekt.

Gör ett besök hos våra återförsäljare

Är du nyfiken på vår design? Besök en av våra återförsäljare och undersök detaljerna på plats.

Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.