Spirit duschvägg

Minimalistisk harmoni med Spirit duschväggar

Det finns en Spirit för alla badrum. Alltid med samma stilrena, harmoniska designspråk. Med sina rena linjer och stora glasytor ger vår duschserie dig full frihet och full kontroll. Spirit kan skräddarsys exakt efter ditt badrum, så att du får en dusch som är helt din egen.

Specialanpassad skärmvägg Spirit, i klarglas med blanka profiler, som snedkapats så att duschen ryms under snedtak.

Fullständig frihet

Spirit ger dig fullständig frihet. De olika modellerna kan anpassas utifrån måtten och formen på ditt badrum. Behöver en vägg snedkapas är det inga problem. Har du ett oanvänt utrymme över kan en nisch- eller saloonmodell bli lösningen. Vi kan också göra en helt skräddarsydd duschlösning bara för dig. Prata med din närmaste återförsäljare.

Känsla av rymd

Den sobert avskalade designen och glasväggens sömlöst rena linje utan synliga gångjärn, ger ditt badrum en harmonisk grund. Stora glasytor förstärker känslan av ljus och rymd både i och utanför duschen. Skärmvägg, hörndusch eller dubbeldusch? Du kommer alltid att hitta en luftig Spirit som passar hemma hos dig.

Stora glasytor i skärmvägg Spirit Fast, i klarglas med matta profiler, i ljus och rymlig badrumshörna.

Lätt att sätta ihop

Vi har stor respekt både för badrummets roll och för allvaret med att bygga ett nytt eller renovera ett befintligt badrum – och vi vill gärna göra dina beslut lättare. För oss handlar det om helheten, det som gör stor skillnad för hela upplevelsen. Omsorgsfullt utvalda material, små detaljer som skapar känslan och genomtänkt design som gör produkterna enkla att montera.

Välj färg

Gör duschen till din med färg. Genom färgen på profilerna ändrar du också uttrycket på Spirit. Den svarta färgen ger struktur och tyngd. Med vita eller kromade profiler upplevs glaset som mer integrerat.

Välj glas

Spirits glasväggar är alltid i 6 mm härdat glas. Klart, frostat eller tonat ger olika upplevelser och intryck. Vill du ha total öppenhet eller vara lite mer för dig själv? Besök våra återförsäljare och bilda dig en egen uppfattning om vad som passar dig bäst.

Välj handtag

Detaljerna gör helheten. Välj om du vill ha en liten men distinkt knopp på din duschdörr eller ett diskret hålgrepp.

Gör ett besök hos våra återförsäljare

Är du nyfiken på vår design? Besök en av våra återförsäljare och undersök detaljerna på plats.

Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.