Källarbadrum med duchkabin

Hemma hos Linda Haglund @knorkan

I ett härligt hus ute på landet bor Linda Haglund tillsammans med sin familj.

Linda är digital kreatör och har ett starkt öga för inredning och att skapa vackra miljöer som harmoniserar. Hon inspireras av inredning, kläder, loppisar och trädgård. Något som framkommer i hennes livsstil och bildspråk på Instagram. Hälsa på hemma hos Linda och se hur hon har renoverat och förvandlad ett mörkt källarutrymme till ett tidlöst badrum med vår duschkabin Flow.

Vi fick chansen att bygga om

För två somrar sen fick vi översvämning i hela källaren. Vi var tvungna att totalrenovera om precis allt. Det enda positiva med det hela var att vi fick chansen att göra om det till vår stil och till något som passar oss.

Inredning med gammalt och nytt

Jag blandar gärna gammalt med nytt och tycker om att ta in naturen i hemmet. Jordnära kulörer som möter trädetaljer, rotting och mjuka linnetextiler.

Följ hennes resa på instagram: @knorkan

Smart med inbyggda hyllor i duschen

Vi ville ha en röd tråd mellan toaletten, tvättstugan, duschrummet och bastun. Förut var dom i olika färger, både golv och väggar. Nu känns det mer enhetligt. Jag älskar att duschrummet är ett rum för sig. Vi har valt Flow semi duschkabin standard blandare. En stilren duschkabin som passar väldigt bra ihop med vår inredning. Jag älskar att den har inbyggda hyllor! Både praktiskt och fint.

Viktigt med ljusinsläpp i ett källarbadrum

För mig är det viktigt med yta och ljusinsläpp, speciellt eftersom det här ligger nere i källaren. Det ska kännas luftigt men ändå ombonat och ljust. Vi är jättenöjda med renoveringen.

Hur skapar man en lantlig stil i badrummet?

Vi har samlat några av våra tips och produkter som vi tycker passar perfekt in i ett badrum i lantlig stil.

Hitta din stil

Från husdröm till drömhus

Drömmen om att få bygga ett eget hus hade alltid funnits hos familjen @villa.moberg. När de lyckades få tag på rätt tomt var valet lätt.

Besök nästa hem
Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.