Från husdröm till drömhus

hemma hos @villa.moberg

I ett egenritat ladhus i lösvirke på 206 kvm, bor Martin och Nellie tillsammans med sina två barn. Här har de skapat sig sitt drömhem helt enligt deras egen stil och behov.

Empire var bland det första vi visste att vi ville ha

Vi valde svarta duschväggar i Empire-serien vilket var ett självklart val redan innan huset var ritat. Det var bland det första vi visste att vi ville ha då den passar perfekt till övriga husets stil. Vi kompletterade sedan med duschhyllan Hide, berättar Nellie.

Egendesignat lösvirkehus

Drömmen om att få bygga sitt eget hus har alltid funnits hos oss och när vi lyckades få tag på en tomt (som vi älskar) så var valet lätt. Efter spanat runt hos olika hustillverkare så kände vi att nej, vi vill göra vårt egna lösvirkeshus. Vi ritade tillsammans med en arkitekt upp det här och vi är så nöjda! Vi anlitade snickare för att resa huset men innanför väggarna har vi gjort allt förutom plattsättning och måleri.

Följ deras husresa på instagram: @villa.moberg

Smart förvaring är viktigt

En funktion som är viktig i badrummet för oss är bra förvaring, och där är Hide perfekt. Man kan förvara allt man behöver i duschen MEN man behöver inte se det.

Inreder gärna med svart

Vi skulle säga att vår stil är industriell och det svarta har verkligen fått ta plats här, svarta fönster, dörrar, kök och detaljer. För oss är det viktigt att ha en genomgående röd tråd i inredningen genom hela hemmet.

Industriellt badrum?

Känner du dig inspirerad av denna stil? Då tror vi att ett hem i industriell stil skulle kunna passa dig.

Hitta din stil

En industriell badrumsdröm

Hemma hos Luljeta Bekiri Jashari @villanolhaga får svarta detaljer och råa element ta plats i allt ifrån val av dusch till badrumsbelysning och förvaring.

Besök nästa hem
Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.