Stort badrum
gigantiska möjligheter

Kan man ha ett för stort badrum? Inte om du frågar oss på Macro Design.
Har man den lyxen som följer med ett stort badrum så kan man ta ut svängarna rejält i inredningen!

Stort badrum gigantiska möjligheter
 

Planera ditt badrum

Det är i badrummet det händer. Skratten, samtalen, tankarna, besluten. Det är här du kan stänga ute världen och bara vara du eller släppa in hela familjen. Med ett stort badrum kan du ta ut svängarna, lägg därför gärna extra tid till att planera och leta inspiration till ditt badrum. Tänk utifrån dig eller din familjs behov, vad som kan underlätta i er vardag; vilka tvätt- dusch- och badmöjligheter ska finnas, sittutrymmen, badrumsbelysning, badrumsförvaring, stil och funktion. Det är vid en badrumsrenovering du har chansen att förverkliga dina badrumsdrömmar, skapa din unika oas i hemmet. Din lyx i vardagen.

 
Inspiration Stort badrum duschar och dubbelhandfat
 

Dubbla duschar i badrummet

Har ni väldigt gott om plats så är dubbla duschar verkligen något som kommer sticka ut från mängden. Med lite tanke bakom kan man med dubbla duschar få en härlig symmetri i rummet samtidigt som det känns extra lyxigt.

 

Kommod med dubbelhandfat

Är ni flera i hemmet kan det vara en god idé att investera i ett dubbelhandfat. På så sätt kan det vara lättare att skilja på alla prylar och pinaler när man ska samsas i badrummet på morgonen. Våra dubbla tvättställ finns i olika designuttryck för att du ska kunna hitta något som passar dina behov.

 

Skapa en lugn oas i badrummet
 

Skapa en lugn oas i badrummet

Färger som vi omger oss med påverkar sinnet och känslan utan att vi kanske tänker på det. En kall blå färg kan skapa en lugn och avslappnande känsla. Gröna växter bidrar till harmonin i badrummet.

 
 
Badkar i mitt i rummet

 

Badkar i badrummet

Bada med stil

Det är i badrummet du landar och laddar, fyller på energi och slappnar av. Varför inte lyxa till det med ett badkar. Badkar kan både vara snyggt att titta på och sköna att glida ner i efter en lång dag. Våra badkar är dessutom lättstädade och håller värmen exemplariskt.

Ge badkaret huvudrollen och ditt badrum en lyxig känsla genom att placera ett fristående badkar mitt i rummet.

 

Beställ en måttanpassad duschlösning
 

Unika duschlösningar

När du ska planera ditt nya badrum är duschen en viktig del. Duschen används ofta flera gånger om dagen så det är viktigt att den passar i din vardag.

Om du har snedtak i ditt badrum eller vinklar och vrår som känns omöjliga att utnyttja till något bra, välj en unik duschlösning så kan du nyttja hela ditt utrymme i badrummet. En måttanpassad dusch skräddarsys helt efter dina önskemål. Möjligheterna är oändliga, det är bara fantasin som sätter gränser. Leta fram papper och penna, gör din skiss och skicka den till oss eller din närmaste återförsäljare så hjälper vi dig med resten!

 
 
Stort badrum handdukstork Joy

 

Varm handduk efter duschen

Vardagslyx kan vara många saker. Tänk dig att kliva ut ur duschen eller badet och omfamnas av en varm och skön handduk. Våra handdukstorkar kan anslutas till el, kopplas in på vattenburet system eller till båda två. Givetvis passar våra handdukstorkar utmärkt i alla typer av badrum och finns i flera modeller, kulörer och storlekar som passar i alla typer av badrum. Hitta din favorit för lite extra vardagslyx!

Stort badrum dold duschförvaring Air

 

Förvara dina schampoflaskor med stil

Säg adjö till schampoflaskor på golvet. Med vår Air duschförvaring kan du dölja dina duschprodukter med stil och ditt duschutrymme förblir snyggt och städat med dold förvaring. Air erbjuder mycket förvaring på ett snyggt sätt med 6 avtagbara trådkorgar och krokar. Med en front i Briljantglas passar den perfekt till Macro Designs duschserie Grace.

 
 

Läs vidare

Förgyll tillvaron i badrummet med guld

Få saker drar ögonen till sig som skimrande detaljer. Och vad kan sätta en unik prägel i badrummet bättre om inte just guld?

Inreda ett litet badrum - tänk på detta

Här tipsar vi hur man kan få små badrum att kännas stora.