Crown Line
Nyhet

Line

Nu lanserar vi en ny lådfront till våra kommoder i vår populära möbelserie Crown. Lådfronten heter Line och är tillverkad i gediget, massivt träslag med vertikala mjukt rundade linjer. Den vackra lådfronten kan beställas i ljus ek, svart ek eller brun laserad ask. Handtag i krom, cc 232 mm medföljer som standard.

PBF 3125 Crown Kom 100 Li LjEk_R

Crown lådfront Line i Ljus Ek

Ljus ek är en bestående trend inom inredning och badrumsmöbler. Crown Line med sina vertikala linjer tillför dessutom karaktär och ett spännande inslag till din kommod. Ljus ek i badrummet ger en fräsch, varm och naturlig atmosfär samtidigt som det öppnar upp utrymmet och skapar en känsla av luftighet, vilket är särskilt fördelaktigt i mindre badrum.

Crown lådfront Line i Svart Ek

Den djupa, mörka färgen skapar en lyxig atmosfär och ger badrummet en sofistikerad känsla. Crown Line lådfront i svart ek blir ett modernt och häftigt inslag i ditt badrum. Dessutom är svart trä ett mångsidigt material som passar bra med olika färger och stilar, vilket ger dig möjlighet att anpassa inredningen efter din personliga smak och inredningsstil.

PBF 1071 Crown Kom 100 Li SvEk
PBF 1075 Crown Kom 100 Li BrAs

Crown lådfront Line i Brun Ask

Brunt trä i badrummet ger en jordnära känsla och kan komplettera olika inredningsstilar, från modern Japandi till rustik. Träets naturliga ådring och struktur ger en unik karaktär och kan skapa en känsla av lyx och välbefinnande. Dessutom har brunt trä en tidlös och hållbar estetik som kan passa in i olika trender över tid.

Kommodbredd

600 mm (även i 350 mm djup)
800 mm
1000 mm
1200 mm

Handtag i krom, cc 232 mm medföljer som standard

Stillsam skönhet. En hyllning till skogen.

Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.