VÄRMANDE
HANDDUKSTORK

Funderar du på att köpa en handdukstork med el- eller vattenburet system?
Idag finns det riktigt bra och energieffektiva handdukstorkar
för stora och små badrum.

 

Handdukstork i badrummet

Praktiskt och skönt med en handdukstork

En handdukstork skapar en välkomnande känsla till ditt badrum eller gästtoalett, men kan med fördel också placeras i ett annat rum. Tänk dig en varm morgonrock i sovrummet eller en torr kökshandduk i köket. Eller varför inte torka blöta ytterkläder i hallen eller i tvättstugan? Oavsett vilket har Macro Design handdukstorkar som passar i både stora och små utrymmen och kan kopplas till värmesystem.

 

Vattenburen, el eller kombinerad?

En handdukstork är inte mycket värd utan lite värme. Håll din handduk varm och fräsch genom att ansluta din handdukstork till el, vattenburet system eller till båda två.

Med en eldriven modell sker uppvärmningen med hjälp av en elpatron som också kan ha en inbyggd timer, värmereglage, antifreeze och boost. Termostat, elektronisk timerstyrning och temperaturreglering är bra funktioner om du vill spara energi.

Vattenburen handdukstork värms upp via det anslutna elementvattensystemet (ej VVC) med hjälp av en vattenventil. Dessa handdukstorkar sparar mest energi, men kräver större kunskap för att installera. Anlita gärna en fackman.

Fördelen med att kombinera el- och VVS-installerad tork är att handdukstorken kan användas även om värmesystemet är avstängt. Till exempel går handdukstorken på el på sommarhalvåret när alla elementen är avstängda och på vintern via elementvattensystemet.

Macro Design har handduksstorkar i flera modeller, kulörer och storlekar. Moderna eller klassiska med skandinaviska raka linjer. Hitta din favorit för lite extra vardagslyx!

Macro Design handdukstorkar

Macro Design Handdukstork Glow krom

Macro Design handdukstork Glow.

 
 
Macro Design Handdukstork Joy vit

Macro Design handdukstork Joy.

Macro Design Handdukstork Shine med anslutning

Macro Design handdukstork Shine.

Macro Design Hanndukstork Shine krom

Macro Design handdukstork Shine.