Skötselråd för badrumsmöbler

Badrumsmöbler från Macro Design är anpassade för badrumsmiljöer och är tillverkade i fuktbeständigt material och uppfyller mycket höga krav på kvalitet och fukttålighet. Stommar, fronter och hyllplan är tillverkade i fukttrögt trä och återvinns som ytbehandlat trä. Beslag, handtag och skruvar återvinns som metall.

Utsätt ej träytorna för direkt vattenkontakt, montera ej möbeln i anslutning till dusch eller badkar som stänker ner möbeln. Viss skillnad i kulör kan förekomma beroende på tillverkningsserie. Färger på lackade ytor och fanér kan med tiden förändras i till exempel direkt solljus. Skador som uppkommer på grund av felaktig rengöring/ användning eller långvarig exponering med vatten, utgör inte grund för reklamation. Var därför noga med att följa våra rekommendationer för rengöring och användning.

  • Vid direkt vattenkontakt ska vattenfläckar torkas upp med en mjuk och torr trasa för att inte skada materialet.
  • Möbeln ska ej placeras i miljöer med extremt hög luftfuktighet. För att bibehålla möblernas utseende och kvalitet krävs god badrums ventilation och temperaturer mellan +15°C och +30°C.
  • Smuts tas bort med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel. Använd i första hand Clean & Shine Badrum från Macro Design. Torka alltid ytorna torra efter rengöringen.
  • Medel som innehåller syror, lösningsmedel och slipmedel ska aldrig användas.
  • Vid kontakt med kemikalier som avkalkningsmedel, nagelborttagning, hårfärg eller liknande måste detta omedelbart tas bort.
  • Gummibelagda förvaringslådor tål ej maskindisk.
  • Elektriska komponenter får endast installeras av behörig elektriker enligt gällande föreskrifter för våtrum.
Clean & Shine rengöringsmedel
Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.