Scandinavian Chic

Scandinavian Chic förenar det bästa av två världar.

Skapa ett badrum med hotellkänsla som ger en harmonisk och lockande atmosfär. Där du kombinerar lätta, jordnära färger med pasteller, lekfullhet och en touch av lyx. Scandinavian Chic är precis så chic som stilen låter: Inbjudande, flörtig, lyxig och klassisk på en och samma gång.

Välj en jordnära färgpalett: Börja med att använda lätta och naturliga färger som vitt, beige, grått och pasteller som blekrosa eller ljusblått.

Inkludera lyxiga inslag: Investera i högkvalitativa möbler och accessoarer i material som sammet, marmor eller mässing/guld för att införa en känsla av lyx.

Satsa på karaktäristisk belysning: Välj belysning med karaktär, som en kristallkrona, modern designlampa eller vintage ljuskrona, för att skapa en känsla av glamour.

Lägg till personliga detaljer: Införliva personliga föremål som berättar din historia och ger ditt hem en unik prägel, som familjefoton eller resesouvenirer.

Hem med denna stil

Vi fick äran att samarbeta med Pernilla Wahlgren i samband med hennes husbygge och TV-program Villa Wahlgren. Till badrummet i sitt master bedroom valde hon duschdörrar i vår Grace duschserie med linjeglas och guldbeslag. Grace är precis så graciös och lyxig som hennes badrum förtjänar. Linjeglaset sätter ytterligare karaktär till resten av det häftiga badrummet. 
På hennes Instagram finner du massvis med härlig inspiration ifrån Pernillas hem.

Emilia Lindmark blev den lyckliga vinnaren av vår Instagram-tävling tidigare i år. Kliv in i renoveringssagan och inspireras av hennes hem i Scandinavian chic - stil.

Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.