Duschbadkar divine dusch och badkar

Duschbadkar Divine - dusch och badkar i ett

Idag finns det många praktiska lösningar för badrummet. Ett av dem är duschbadkar, en kombination av dusch och badkar. Den perfekta lösningen för dig som har ett litet badrum och vill slippa välja mellan antingen dusch eller badkar, helt underbart eller hur? Komplettera dessutom med en skärmvägg eller duschhörna till  duschbadkaret och ditt duschutrymme blir helt fulländat!

Utformning

Duschbadkaret är smidigt och praktiskt med rejält med duschutrymme då karet är utformat med en smalare del och en bredare del. Den bredare delen passar utmärkt att stå upp och duscha i, på gaveln eller på långsidan och finns i höger- och vänsterutförande.

Akrylbadkar

Divine är tillverkat av akryl och är en riktig lättviktare, men samtidigt mycket stabil. Badkar från Macro Design har en extra underliggande benställning som gör att badkaret är extremt stabilt och lämpar sig väl att stå i och ta en lång skön dusch. Akryl är ett populärt material som har många fördelar. Materialet är tåligt, lättstädat, mindre halkigt, håller värmen exemplariskt och framförallt skönt att krypa ner i. Året runt.

Badkar med badkarsväggar

För att slippa vattenstänk i hela badrummet kan du komplettera ditt badkar med en enkel dörr eller badkarsvägg. Förutom enkeldörrar finns smidiga, vikbara skärmväggar i glas som enkelt kan vridas bort när du badar. 

Divine med Spirit duschvägg Enkel dörr 65

Divine med Spirit duschvägg Enkel dörr 80

Divine med Spirit duschvägg Hörna 83x83

Divine med Grace duschvägg Enkel dörr 80

Divine med Grace duschvägg Hörna 83x83

Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.