Belysning

Inred badrummet med ljus

Kombinationen av speglar och ljus är en vinnare i badrummet. Våra seglar och spegelskåp har LED-belysning, där flera av belysningsalternativen är dimbara. Du styr enkelt belysningen med touchpanel och kan steglöst justera belysningen för att dimra ljuset eller ändra färgtemperatur. Våra planspeglar och spegelskåp har samma belysningsalternativ, så du kan välj till det som passar dig bäst: T-belysning, rampbelysning eller infälld belysning.

Variera ljuset över dagen

Det är sällan det finns tillräckligt med ljus i våra badrum. Spottar i taket och plafonder ger en bra allmänbelysning men genom att använda flera och olika sorters ljuskällor får du ett rum som är både snyggare och skönare att vara i. En tumregel bland inredare är att ha minst tre ljuskällor i varje rum. Badrummet är inget undantag, snarare tvärtom. Här behöver du se klart då och då, men också slappna av. Tänk så skönt att ha en spegel med dagsljuskänsla, men samtidigt kunna dimra ner ljuset och ta ett varmt bad i mjukare belysning.

Ljus som blickfång

Det är intressant att leka med ljus. Ett rum kan faktiskt upplevas som större om du jobbar med en dynamisk ljussättning. Till vår stora runda spegel kan du välja ambilight bakgrundsbelysning. Ljuset drar blickarna till sig och flyttar fokus så att också väggen får liv. Samtidigt får spegeln ett mjukt och behagligt sken. En kommod med underskåpsbelysning ger också ett bra stämningsljus som kan skapa ett fint blickfång.

En varmare känsla

Ett varmt bad blir ännu skönare i ett varmt ljus. Små detaljer som en stilfull pendelbelysning lyfter badet till en ny nivå. Med några extra ljuspunkter i krom får du en lyxig hotellkänsla i badrummet.

Så smart

Lys upp din kommod med invändig belysning som tänds automatisk när du öppnar lådan.

Ljusstyrning med touchpanel

Våra planspeglar är utrustade med styrbar LED-belysning och du dimrar ljusstyrkan och justerar färgtemperaturen med den dolda touchpanelen eller använd din smartphone.

Wifi-förberedd belysning

Planspeglar med infälld belysning och rampbelysning är wifi-förberedda för att kunna dimras och temperaturstyras med appar som Smartlife eller Tuya.

Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.