Måttanpassade duschar

Skapa din egen måttanpassade dusch

Har du ett snedtak i ditt badrum eller vinklar och vrår som känns omöjliga att utnyttja till något bra? Vi hjälper dig gärna med att hitta en unik duschlösning där du kan nyttja hela ditt utrymme i badrummet.

Specialanpassa din Spirit dusch

Bygg din Spirit precis som du vill ha den. Spirit duschserie är vår mest sålda dusch som kan fås i många olika duschmodeller, storlekar, profilkulörer samt olika glas- och handtagsalternativ. Ladda hem mallen och fyll i dina mått och val. Skicka den till oss eller till din närmaste återförsäljare. Leveranstid inom 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Specialanpassa din Grace dusch

Grace är vår lyxiga duschserie med diskreta detaljer och rena linjer. Grace duschar finns i en mängd utföranden och vi kan därför erbjuda dig en unik Gracedusch som passar just dina behov. Fyll i mallen och skicka den till oss eller din närmaste återförsäljare så hjälper vi dig med resten.

Måttanpassade duschar

När du ska planera ditt nya badrum är duschen en viktig del. Duschen används ofta flera gånger om dagen så det är viktigt att den passar i din vardag. Oavsett om du vill ha en duschhörna, duschvägg eller nischdusch kan det ibland vara svårt att få ihop duschmåtten. Framförallt i äldre badrum där det kan finnas olika faktorer att ta hänsyn till; sneda väggar och tak, golv som lutar och befintliga detaljer. Om du måttbeställer din duschvägg slipper du fler sömnlösa nätter och får istället en unik och exklusiv duschlösning helt anpassad efter dina egna mått. Här guidar vi dig hur du enklast mäter utrymmet där duschen ska monteras.

Så här mäter du din nya dusch

Mät golv, väggar och tak i utrymmet där nischen ska placeras. Det är mycket viktigt att nischen är färdigkaklad innan du mäter. Kontrollmät även en extra gång för att vara på den säkra sidan. Fyll i mallen, ta med till din närmaste återförsäljare eller maila den till oss på Macro Design.

Drömduschen

Att skapa sitt eget drömbadrum kan ibland falla på en sådan enkel sak som att hitta en speciell duschlösning, i ett unikt mått eller höjd. För oss är det något vi möter varje dag och något som vi sätter ära i att kunna erbjuda just dig en unik duschlösning som passar dina behov. Vi ritar unika speciallösningar varje dag i olika mått och höjder. Ta hjälp av mallarna när du ska mäta fram din nya dusch.

Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.