I fokus Brun ask

I: Fokus Brun ask

Trä är ett av vår tids mest älskvärda material och asken är inget undantag. Naturmaterial sätter en personlig prägel och får badrummet att kännas levande och gediget. Det skänker värme och harmoni som samtidigt skapar en hållbar känsla av tidlöshet. Asken som vi har valt att ta in som ett material till våra badrumsmöbler har länge varit ett populärt virke och används flitigt i möbler och snickeri, då det är hårt, segt och lätt att forma.

Värme och tyngd

I grunden är asken ett ljust träslag som är lätt att bearbeta och ytbehandla. Till våra lådfronter i Crownserien har vi valt att arbeta med en laserad brun ask. Den bruna nyansen har en vacker och smakfull temperatur som mjukt framhäver ådrorna och strukturen i trät. Brun ask förmedlar en hantverkskänsla av hög kvalitet. Den andas skandinavisk inredning med värme och tyngd som håller över tid.

Och visst håller trä över tid?

Trä är ett organiskt material. Med tiden påverkas organiska material av sin omgivning det befinner sig i. Trä i badrumsmiljö kommer naturligt att utsättas för fukt och vatten, det är därför viktigt att materialen som används där är anpassade för detta. Våra badrumsmöbler är tillverkade med fukttrögt trä.

Länge leve naturen

Så vill du skapa ett vackert, tidlöst och högkvalitativt badrum som går i den skandinaviska designtraditionen? Plocka in mer trädetaljer i ditt badrum och våga satsa på brun ask. Det kommer garanterat att bli mer levande och ge din badrumsinredning längre livslängd.

Crown Plain, brun askfanér

Crown Grip, brun massiv ask

Crown Shape, brun massiv ask

Crown Frame, brun askfanér

Crown Open Box, brun massiv ask

Crown Push-Open, brun askfanér

Crown Stripe, brun ask/svart

Gör ett besök hos våra återförsäljare

Är du nyfiken på vår design? Besök en av våra återförsäljare och undersök detaljerna på plats.

Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.