Hållbara badrumsmöbler

Badrumsmöbler med lång livslängd

Hos oss hittar du möbler du vill leva länge med. Gjorda i bra material som håller över tid och med genomtänkta detaljer som förenklar din vardag.

Levande naturmaterial 

Äkta massiv ek är ett favoritmaterial i våra lådfronter. Nyansskiftningarna mognar vackert över tid, lite olika snabbt beroende på hur naturmaterialet exponeras av dagsljus.     Efter ett par månader har ekfanerets nyanser och mönster jämnats ut och din möbel har fått en naturlig, bestående patina. 

Vattentåliga träslag 

En badrumsinredning ska tåla tidens tand, både i stil och material. Samma omsorg som vi lägger på designen, lägger vi på material och efterbehandling. Alla skåp, kommoder och fronter består av särskilt fukttrögt trä som bestryks med en extra hållbar lackfinish. 

Sanitetsporslin och briljantglas 

Oavsett om du väljer tvättställ i porslin eller glas, så håller de sig vackra i många år utan att repas.   Våra tvättställ är tillverkade av äkta sanitetsporslin eller briljantglas, som gör ditt handfat extra hållbart och dessutom lätt att rengöra. 

Mjukt och flexibelt 

Kommodens lådor glider mjukt och friktionsfritt fram och tillbaka på sin plats, tack vare lådskenor med en smidig mjukstängningsfunktion. I den flexibla lådinredningen, med justerbara fack och flyttbara lådor, får var sak sin plats. 

Smart montering 

Redan när vi formger tänker vi montering. För att göra installationen av våra badrumsmöbler flexibel och enkel, har vi utvecklat en monteringsskena för en smidig upphängning. 

Macro Design

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.