Speglar för
alla tillfällen

Skapa helhet och rymd i ditt badrum med en snygg
spegel eller ett spegelskåp. Det finns speglar i
många utföranden och för alla tillfällen. Valet är ditt.

Speglar för alla tillfällen
 

Välj spegel med omsorg

En klassisk spegel är alltid snygg och stilren och det är viktigt att du hittar den som passar just dig och dina behov. En spegel ska fungera alla tider på dygnet, passa tillsammans med övrig belysning och matcha din badrumsinredning. Välj spegel med omsorg så kommer du att trivas i ditt badrum länge!

 
Macro Design utdragbar spegel

 

Utdragbar spegel

En unik och innovativ spegel med utdragsfunktion. Spegelbilden flyttas närmre dig utan att du behöver röra dig ur fläcken. Stativet tar ingen extra plats i infällt läge utan göms mot väggen och blir helt dold när spegeln dras in. Utdragsfunktionen kan väljas till på de flesta av våra spegelmodeller.

 

Macro Design sminkspegel Silfra src=

 

Sminkspegel

En sminkspegel med förstoring är väldigt praktiskt att ha och förstoringsspegeln Silfra passar till alla våra planspeglar (ej spegelskåp). Spegeln förstorar 5x och är idealisk vid sminkning, plockning av ögonbryn, rakning eller när du sätter i eller tar ur dina kontaktlinser. Monteras enkelt med medföljande magnetskena. Genom den smarta magnetfunktionen kan spegeln anpassas i höjd och är lätt att plocka undan när den inte används.

 

Macro Design spegel med belysning
 

Spegel med belysning

Bra belysning i badrummet är viktigt både för en skön stämning och för en bra funktion. Välj om du vill ha belysning integrerat med spegeln eller på sidan eller ovanför.

Oavsett vilken belysning du väljer är LED-belysningen av högsta kvalitet om du köper en spegel med belysning hos oss. Dessutom kan du välja mellan stämningsbelysning, sminkbelysning med varmvitt eller kallvitt ljus eller allmän belysning.

 
 
Macro Design spegelskåp med avdelad hylla

 

Macro Design spegelskåp med underbelysning
Macro Design spegelskåp med eluttag

Spegelskåp

Ett badrumsskåp med spegel är den perfekta lösningen för dig som är i behov av extra förvaring i ditt badrum.

Alla våra spegelskåp har avdelad hylla för höga produkter och eluttag samt magnethållare, perfekt att hänga pincett och nagelsax. I de flesta spegelskåpen ingår även tvättställsbelysning.

 

 
 

Läs vidare

Snygg och effektiv duschförvaring med Air

Air erbjuder mängder med förvaring i duschen på ett nästintill osynligt sätt.

Förgyll tillvaron i badrummet med guld

Få saker drar ögonen till sig som skimrande detaljer. Och vad kan sätta en unik prägel i badrummet bättre om inte just guld?

Inreda ett litet badrum - tänk på detta

Här tipsar vi hur man kan få små badrum att kännas stora.