Handdukstorkar

Ett varmt mottagande

Tanken med våra handdukstorkar är enkel: Funktion och form ska
passa in oavsett vilken dusch- och möbelserie du väljer. Den varma,
sköna känslan får du på köpet.

Handdukstorkar

Handdukstorkar

Med en handdukstork från Macro Design finns möjligheten att omfamnas av en varm och skön handduk efter duschen. Handdukstorkarna finns i flera modeller, kulörer och storlekar. Givetvis passar våra handdukstorkar utmärkt i alla typer av badrum.

7 objekt

per sida

 • Art Elhanddukstork

  En stilren handdukstorkmodell med två integrerade knoppar placerade på stången. Modellen gör sig lika bra ensam som att sätta flera i bredd. Finns i två varianter: Standard (endast on/off) och Timer (boost och on/off). Tillverkad av rostfritt stål. Inkl upphängningsbeslag, skruvar och pluggar. Trycktestad till 10 bar. B50 x H1680 x D120 mm.
  3 285 SEK

 • Elpatron

  En handdukstork är inte mycket värd utan lite värme. Med vår vattenanslutning eller elpatron, som går att ställa in på flera sätt, garanterar vi perfekt tempererade handdukar. 300 W. Dold eller synlig anslutning, allpolig strömbrytare. Med timer och boost.
  2 685 SEK

 • Glow Handdukstork

  Elegant handdukstork med vackert formspråk. Handdukstorken kan anslutas på tre sätt: elanslutning, till befintligt vattenburet värmesystem eller till båda alternativen. (Glow 110 kan inte anslutas till båda systemen samtidigt). Glow finns i krom och i två storlekar och är utrustad med säkerhetsventil. Inkl upphängningsbeslag, skruvar och pluggar. Elpatron och/eller ventil köps separat.
  4 785 SEK

 • Joy Handdukstork

  Joy handdukstork är en stilfull kombitork som finns i tre storlekar och i färgerna krom och vit. 2 st flyttbara handduksknoppar ingår alltid. Handdukstorken kan anslutas på tre sätt: elanslutning, till befintligt vattenburet värmesystem eller till båda alternativen. Joy är utrustad med säkerhetsventil. Inkl upphängningsbeslag, skruvar och pluggar. Elpatron och/eller ventil köps separat.
  2 685 SEK

 • Mind Elhanddukstork

  En klassisk och yteffektiv modell som passar i de flesta badrum. Perfekt modell för dig som behöver värma upp eller torka flera handdukar samtidigt. Finns i två varianter: Standard (endast on/off) och Timer (boost och on/off). Tillverkad av rostfritt stål. Inkl upphängningsbeslag, skruvar och pluggar. Trycktestad till 10 bar. B500 x H900 x D120 mm.
  3 285 SEK

 • Shine Handdukstork

  Shine handdukstork är en klassisk omtyckt modell som finns i krom i två storlekar. Handdukstorken kan anslutas på tre sätt: elanslutning, till befintligt vattenburet värmesystem eller till båda alternativen. Shine är utrustad med säkerhetsventil. Inkl upphängningsbeslag, skruvar och pluggar. Elpatron och/eller ventil köps separat.
  5 585 SEK

 • Ventil

  Ventil för vattenburet värmesystem. Ventilen är försedd med av- och påreglage. Vår handdukstork får endast kopplas på slutet system, ej VVC-system. Finns i krom.
  1 785 SEK

7 objekt

per sida