Macro Design

Vid starten 1985 var vi en renodlad duschtillverkare. Men tack vare kundernas förtroende har vi haft modet att växa.

Kännetecknande för vår sortimentsutveckling är att utveckla innovativa kvalitetsprodukter för framtidens badrum. Vårt fokus är att kunna erbjuda kvalitetsprodukter som är helt anpassade för badrummets tuffa miljö. Vi kompromissar helt enkelt aldrig med kvalitén på våra produkter. Tack vare vårt stora kvalitetsfokus så kan vi också lämna marknadens mest generösa produktgarantier.

Innovation är också ett viktigt ledord för oss - vi drivs alltid av att ligga steget före i vår produktutveckling. Det har gjort att vi ofta har varit först med att lansera nytänkande dusch- och möbelprodukter, och det är en ledarposition som vi är stolta över och som vi tänker fortsätta att inneha även i framtiden.

1985 var vi som sagt var en renodlad duschtillverkare, men idag är vi så mycket mer. Du kan välja bland ett flertal möbelserier – var och en med ett helt eget formspråk och personlighet. Och precis som med duscharna är varje möbel omsorgsfullt designad och utvecklad av oss här i Laholm. Lägg därtill tillbehör som blandare, WC, tvättställ, handdukstorkar och badkar så får du vad vi är idag:

Din kompletta badrumsleverantör!

Macro historia - Tidslinje

Macro Design Empire