NYHETER 2022

I år förenas historia och innovationskraft när vi vänder blicken mot vårt befintliga sortiment. Vi förfinar både design och funktionalitet hos flera av våra serier, implementerar smart teknik på nya sätt och renodlar hela vårt erbjudande.

Resultatet är ett starkt och sammanhållande utbud av tidlösa badrum där vårt starka formspråk och känsla för detaljer går som en obruten linje genom varje enskild produkt.

 
 

Våra höjdpunkter

Crown Plain Lådfronten

De nya hörnhyllorna i serien Hide linjerar perfekt med våra spegelskåp. Finns i vitt, svart, massiv ljus ek och massiv svart ek. Lådfronten Crown Plain får ett nytt utförande i massiv ek.

Hide Tile duschhylla

I år lanserar vi Hide Tile, en unik duschhylla som kan kaklas för att sömlöst smälta in i sin omgivning.

 

WIFI-förberedd belysning

Vi renodlar vårt sortiment av speglar och spegelskåp. Nu kan du välja en spegel som passar ditt badrum och lägga till förvaring och belysning efter dina behov. Både speglar och spegelskåp har wifi-förberedd belysning.

Spirit handtag
 
 
 
 
 

 
Dusch Spirit
 
 

SPIRIT DUSCHVÄGGAR

Full frihet. Full kontroll

Det finns en Spirit för alla badrum. Med sin rena, minimalistiska design är det här en serie som ger dig fullständig frihet. Spirit kan skräddarsys exakt efter rummets förutsättningar, och med rätt detaljer får du en dusch som är helt din egen. Nu finns Spirit även i svart.

 
 
 
 
 
 
 

 
Dusch Heart

 

 

HEART BADRUMSMÖBLER

Klassisk form. Modern teknik

Heart är ett möte mellan klassiskt mjuka, rundade former och modern teknik. En elegant badrumsmöbel som håller för både ögats och vardagens slitage. Nu uppdaterar vi hela serien med nya bredder och ett egendesignat handfat från Macro Design. Det egendesignade handfatet i porslin har ett djupt kar och exklusiv finish. Formen harmonierar perfekt med möbelns rundade kanter. Uppdaterade bredder ger större flexibilitet i valet av speglar och spegelskåp.

Heart dusch med rundade former och modern teknik

Det egendesignade handfatet i porslin.

 
 
 
 
 

 
Dusch Flow
 
 
Flow dusch med ökad funktionalitet

FLOW DUSCHKABINER

Stabil och stilren

Som en duschkabin ska kännas. Stabil, flexibel och omsorgsfullt utformad ner i minsta detalj. Nu får Flow en mer stilren design och ökad funktionalitet. Vi kompletterar också serien med ett nytt utförande i svart. Nytt kar med lägre insteg ger ett mer stilrent intryck och bättre tillgänglighet. Hålgreppen låter glasdörrarna glida mjukt över varandra. Den inbyggda hyllan får en uppdaterad form.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Macro Designs duschserier