Säker kvalitet med
fukttrögt trä

Produkter i ett badrum utsätts ofta för fukt och vatten, det är därför
viktigt att materialen som används där är anpassade för detta.

Stommen på badrumsmöbeln är en del som är särskilt utsatt för vatten och då
är det extra viktigt att fukttrögt trä används i den delen av möbeln.
Alla delar i badrumsmöbler från Macro Design är tillverkade med fukttrögt trä.
Det ger din badrumsinredning längre livslängd och det lämnar vi garanti på.

 

Vanlig spånskiva eller fukttrögt trä?

Produkter i ett badrum utsätts ofta för fukt och vatten, det är därför viktigt att materialen som används där är anpassade för detta.  Stommen på badrumsmöbeln är en del som är särskilt utsatt för vatten och då är det extra viktigt att fukttrögt trä används i den delen av möbeln.

Trämöbler som inte är behandlade för att klara ett badrums fuktiga klimat kommer snabbt att svälla och bli fula även vid normal användning. Medan en kvalitetsmöbel med fukttrögt trä håller för användning i många år framöver.

Som ni ser har den vanliga spånskivan svällt kraftigt i vattnet, medan det fukttröga träet inte har påverkats. Alla Macro Designs möbler, både sidostycken, fronter och hyllplan är tillverkade av ett fukttrögt trä och är därför ytterst lämpliga att ha i ett badrum. Du kan alltid känna dig trygg och säker i ditt köp när du väljer en badrumsmöbel från Macro Design.


 

Läs vidare

Våra badrumsserier

Våra badrumsserier

Vill du ha lite mer koll på våra badrumsserier så finns det här. Välj den badrumsserie som passar din stil allra bäst. Vi har något för alla badrum.

Lättstädat duschglas med Cristalguard™

Med Cristalguard skapas ett skyddande lager på glaset som håller duschen fräsch en lång tid framöver

Slitstarkt badrum med PVD

PVD är en behandling som gör ytan på produkten extremt tålig för påverkan från andra material. Det är därför vi PVD-behandlar flera av våra ytor, för att skapa hållbara badrum.